-60%

Vzglavnik Napsie Ocean

Št. ID: 110073328 SKU: 110073328

Vzglavnik Ocean je narejen iz plastike, odvržene v oceane. Z njim boste veliko dobrega naredili za svoj spanec in udobje ter veliko dobrega za naše okolje. Kdor ljubi ocean, bo ljubil vzglavnik Ocean.

Vzglavnik Napsie Ocean

Redna cena: 39,00 €


Akcijska cena: 15,60 €

Brezplačna dostava
Produkt na zalogi.
 • Zaščita oceanov

  Polnilo vzglavnika Ocean je narejeno iz recikliranih plastičnih vlaken. Izdeluje jih socialno podjetje Plastic Bank, katerega poslanstvo je zmanjšati količino plastičnih odpadkov na plažah, obalah in v bližini morja, obenem pa zagotoviti lepšo prihodnost za revno prebivalstvo, ki odpadke zbira.

 • Nastavljiva višina

  Polnilo vzglavnika dlje časa obdrži obliko. S pomočjo majhne, skoraj nevidne zadrge, lahko kadarkoli nastavite popolno višino in podporo vašega vzglavnika. Enostavno odvzemite ali dodajte polnilo in prilagodite svoj puhasti oblaček spanju na trebuhu, hrbtu ali boku.

 • Narejeno v EU

  Prijaznost do okolja se ne konča pri materialih, izbranih za polnilo. Vzglavniki Ocean, narejeni v Estoniji, tudi pri proizvodnji upoštevajo stroge standarde in predpise Evropske Unije. Vsi surovi materiali so vrhunske kakovosti in ne vsebujejo škodljivih ali strupenih snovi.

 • Popolnoma pralen

  Vzglavnik Ocean je v celoti pralen v pralnem stroju pri 60°C. Pri tej temperaturi se pršice, bakterije, madeži ali neprijetne vonjave ne vodo vrnile ne v vašo posteljo, ne v oceane.

 • Edinstvena sledljivost

  Vsaka vzglavnik, polnjen z recikliranimi vlakni Suprelle® Blue ima oznako z edinstveno sledljivo številko. Le-ta potrjuje, da je vzglavnik narejen po strogih merilih in standardih odličnosti.

Rešujemo oceane, medtem ko spimo

Polnilo vzglavnika Napsie Ocean je v celoti narejeno iz plastike, ki jo organizacija Plastic Bank pridobi iz oceanov. Socialno podjetje rešuje problem onesnaženja voda s plastiko z roko v roki z lokalnim prebivalstvom, ki za zbiranje odpadkov prejme pošteno plačilo. Zbrana plastika je očiščena, nato pa predelana v surovino Suprelle® Blue, ki je kot polnilo našega vzglavnika izjemno puhasto, lahko in zračno. Vsako noč boste spali udobno, kot bi glavo položili na oblaček sredi oceana.

Za proizvodnjo enega vzglavnika Napsie uporabimo 34 recikliranih plastičnih steklenic.

Vzglavnik, popoln kot ocean.

Suprelle® Blue v polnilu poskrbi, da je vzglavnik puhast in nudi potrebno podporo za vašo glavo in vrat. Material poskrbi, da je vzglavnik lahek in zračen kot oceanski vetrič, zato vam med spanjem nikoli ne bo prevroče. Poleg tega bo vzglavnik zaradi teh posebnih, tehnološko izpopolnjenih vlaken dlje časa ohranil popolno obliko, videz in funkcijo v primerjavi z drugimi polnili.

Kako puhast naj bo vaš oblaček nad oceanom?

Da bo vzglavnik udoben, se more popolnoma prilagoditi vaši glavi in vratu, pa tudi vašemu ležišču in spalnem položaju. Če spite na tršem ležišču, na boku ali če imate širša ramena, naj bo vzglavnik malce višji. Ker pa je vsako telo drugačno, priporočamo, da se ravnate po svojih občutkih. Naj vam telo samo pove, na kateri višini so sanje najlepše. Vzglavnik Ocean brez skrbi obračajte, mu odvzemajte ali dodajajte polnilo, ga stiskajte in mečkajte – dokler ne najdete ravno pravšnjo višino in mehkobo.

Bombažna vreča

Vzglavnik bo k vam domov prispel v lični vreči, narejeni iz organskega bombaža, ki jo lahko uporabljate za shranjevanje. Ali za izlet na morje.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE