Napsie vzglavnik

Obračljiv vzglavnik je oblikovan tako, da ustreza vsakomur in vsakemu položaju spanja. Velikost vzglavnika: 40 x 60 cm.

 • 39,00 €

K vzglavniku Napsie se podata tudi

Iz česa je izdelan?

Tako kot pri samem ležišču, smo tudi pri razvoju Napsijevega vzglavnika razmišljali o mnogoterih spalnih navadah, zato ne dvomimo, da ga boste – ne glede na to, kako spite – hitro vzljubili in imeli težave le, če vas bo kdo prosil, da mu ga posodite.

Napsijev vzglavnik je na eni strani trši, na drugi pa mehkejši, tako da je v resnici najboljši prijatelj skoraj vsakega vratu. Ne samo to – poleg mehkobe in trdote lahko prilagodite tudi samo višino vzglavnika, zato se ne bomo prav veliko zlagali, če rečemo, da je narejen posebej za vas.

 

Bombaž iz ekološke pridelave

Prevleka Napsijevega vzglavnika je izdelana iz 100-odstotnega eko-bombaža, ki je mehek in hipoalergen. Vrhunski bombaž iz ekološke pridelave tudi omogoča vsem tako ljubemu zraku, da neovirano kroži skozi vzglavnik, ki je prav zato vedno prijetno hladen.

Sodobna mikrovlakna

Napsijev vzglavnik smo napolnili z najsodobnejšimi mikrovlakni, ki jih lahko poljubno odstranite in si tako prilagodite višino svojega spanca. Mikrovlakna naredijo površino vzglavnika udobno in mehko, hkrati pa poskrbijo za vso potrebno podporo ter pravilno samodejno poravnavo hrbtenice.

 

Prilagodljiva spominska pena

Tudi vzglavnik ima, tako kot ležišče, v sebi pametno spominsko peno, ki se prilagodi naravnim krivinam glave ter vratu, poleg tega pa optimalno razporedi pritisk na telo. Prav zato boste v vsakem od spalnih položajev res spali najboljše možno.

Podrobnosti

Prilagodljiva višina za vsak spalni položaj

Na hrbtu,
na boku,
na trebuhu?

Izvirna velikost vzglavnika je sicer 40 x 60 cm, vendar je treba poudariti, da je višina prilagodljiva. Iz Napsijevega vzglavnika lahko namreč odstranite poljubno količino polnila ter si na ta način prilagodite višino svojega spanca.

Primeren za vse spalne položaje

 • Spanje na trebuhu
 • Spanje na hrbtu
 • Spanje na boku

Popolni vzglavnik za vsakogar

Obračljiv – izberite želeno podporo

Če vam paše spati na mehkem, ga lahko obrnete na mehkejšo stran, če pa ste med tistimi, ki želijo na vratu čutiti trdno oporo, si pač izberete bolj čvrsto stran. V vsakem primeru je na obeh straneh dovolj opore za razbremenitev pritiska in preprečevanje bolečin – ne glede na to, kakšen je vaš običajni spalni položaj.

Mehka stran
 
 
 
 
Čvrsta stran

Visoka kakovost in inovacije

 • Hladno in zračno

  Prevleka je izdelana iz 100-odstotnega bombaža iz ekološke pridelave, ki je mehek in hipoalergen, hkrati pa odbija vlago in omogoča neovirano kroženje zraka skozi vzglavnik, kar pomeni, da bo vedno prijetno hladen.

 • Kakovostno polnilo

  Mikrovlakna so zasnovana za široko paleto uporabnikovih zahtev in želja. Izjemne lastnosti mikrovlaken vzglavnika Napsie vam bodo nudile razkošno mehkobo, vas ščitile pred alergeni, hkrati pa bodo svojo obliko ohranila veliko dlje kot druga polnila.

 • Funkcionalna zasnova

  Vzglavnik ni le mehek in lep na pogled, temveč je tudi izredno funkcionalen. Zaradi stranske zadrge lahko polnilo namreč preprosto odstranite ali dodate ter prilagodite višino vzglavnika svojim potrebam.

1,2,3 in že je dostavljeno

 • Enostavno naročite preko spleta

  Le z nekaj kliki izberite željeno dimenzijo Napsie ležišča in izberite način plačila, ostalo opravimo mi.

 • Počakajte kakšen dan na dostavo do doma

  Vaše novo najljubše ležišče vam bomo v priročni škatli brezplačno dostavili na dom.

 • Preizkušajte ga kar 101 noč

  Prava izbira ležišča se resnično pokaže šele v domači spalnici in prav zato lahko vaše bodoče najljubše ležišče Napsie 101 noč preizkušate kar v udobju lastnega doma.

 • Ni vam všeč? Vrnemo denar!

  Če vam Napsie ne bo všeč, ga pridemo iskat in vrnemo vso kupnino. Brez vprašanj, izgovorov ali skritih stroškov.