Napsie vzglavnik

SKU: 110035663

Puhast občutek z dovolj podpore v vsakem spalnem položaju.

Velikost: 50x70 cm.

 • 24,00 €
 • Dotik narave

  Bambusova vlakna so znana po uravnavanju odvečne vlage za bolj zdrav spanec, hkrati pa so tudi 100% razgradljiva, kar je pri nas dobilo dodatne točke.

 • Nikoli prevroče

  Tako je, mi se v celoti posvečamo bolj svežemu spancu, zato je Napsie vzglavnik v celoti zračen in enako primeren za poletje in zimo.

 • Mehek, z dovolj podpore

  Izbrane materiale odlikuje puhasta mehkoba, ne da bi izgubili na podpori, kjer jo najbolj potrebujete. Pa še višino lahko uravnavate!

 • Odplaknemo vse pršice

  Najbrž se strinjamo, da je higiena potrebna, ne glede na to, ali vas pestijo alergije ali ne. Napsie vzglavnik je v celoti pralen na 60°C.

 • Enostavno plačilo

  Po priporočilu Pošte Slovenije, do nadaljnjega poslujemo samo s kartičnimi plačili.

Preprosto dober spanec

Preizkusili smo jih kar nekaj – t.j. vzglavnikov in naš zaključek je sledeč: bolj, ko je enostavno, bolje je. Osnova narejena iz mikrovlaken, ki bogatijo vzglavnik z mehkobo in majhna, a komaj vidna zadrga, ki vam omogoča, da sami glede na svoje potrebe uravnavate polnilo in s tem višino vzglavnika, je vse kar potrebujete. Sliši se v redu, a ne?

 • Svežina, ki traja

  Prevleko vzglavnika smo prešili in napolnili s še naprednejšimi Wellsleep® mikrovlakni (ki so mimogrede zelo popularna v športnih oblačilih) in s tem samo nadgradili mehkobo s puhastim učinkom. A za nas je pomembna tudi zračnost. Pot, ki jo izločamo med spanjem, bodo dodana bambusova vlakna spretno absorbirala in vam tako ohladila površino kar spotoma.

 • Kdaj je visoko previsoko?

  Za vas imamo nekaj preprostih trikov, kako pravilno nastaviti višino vzglavnika, da boste spali najbolj udobno kar se da. Poleg nekaj pristranskosti in osebne note, prvo ocenite, kako trdo je vaše ležišče. Če je le to trše, velja pravilo, da je vzglavnik lahko nekoliko višji. Saj razumete, na mehkejšem, se telo le nekoliko bolj ugrezne v ležišče. Če pa ste reden spalec na boku pa le imejte v mislih: širša kot so ramena, višji je vzglavnik. Sporočite nam, če so vam triki pomagali :)

 • Smo vam že povedali, da je Napsie vzglavnik v celoti pralen na 60°C?

  Prav cel vzglavnik lahko opereta kar v domačem pralnem stroju na 60°C. To je temperatura, ki bo odplaknila pršice, bakterije, madeže in neprijetne vonjave. Vse, kar bi vas znalo motit pri mirnem in udobnem spancu. Pa sladke sanje!

Podrobnosti

Obračaj in stiskaj po mili volji

Prav vseeno je, kolikokrat na noč obrnete sebe in vzglavnik. Še manj važno je, kako močno ga stiskate. Napsie vzglavnik je trpežen in se prilagodi prav vsakem spalnem položaju.