Napsie odeja

SKU: 99-1000072363

V njenem objemu se boste počutili tako udobno, da ne boste želeli vstati iz postelje.

Izberite velikost:

80X200 cm

  • 69,90 €

Prepustite se razkošnemu objemu

Prešita odeja Napsie je v resnici sladka rdeča češnja na vrhu Napsijeve smetane popolnega spanca. Že zaradi samega ležišča Napsie vam bo težko vstati iz postelje, s to izjemno mehko, razkošno in lahko odejo, pa bo vse skupaj predstavljalo še večji zalogaj samodiscipline.

 

Bombaž iz ekološke pridelave

Odeja je izdelana iz 100-odstotnega bombaža iz ekološke predelave, kar jo naredi mehko, zračno in – odlična novica za alergike! – hipoalergeno.

Podrobnosti

Popolno spalno okolje

Prešiti odeji Napsie je zaradi svojih zmožnosti ustvarjanja mikroklime popolnoma jasno, kako poskrbeti za neovirano kroženje zraka in uravnavanje temperature, zato se zna zgoditi, da bo šla poleti z vami na morje, pozimi pa na smučarijo.

Za vas le najboljše

  • Popolna temperatura

    Se raje zadekate v toplo in razkošno odejo ali vam bolj ustreza lahka in zračna deka? Prešita odeja Napsie je čudež iz eko bombaža, ki združuje vse svetove vseh odej tega sveta in zaradi svojih polnil iz posebnih mikrovlaken poskrbi, da vam je vsako noč (ne glede na temperaturo) ravno prav toplo.

  • Napredno polnilo

    Odeja je napolnjena s posebnimi mikrovlakni, ki učinkovito uravnavajo temperaturo in so hkrati hipoalergena. Mehka in lahka mikrovlakna poskrbijo za ravno pravšnjo toploto brez zoprne odvečne teže.

  • Preprosto vzdrževanje

    Prešito odejo Napsie lahko operete v pralnem stroju pri 40 °C. Polnilo je enakomerno razporejeno po notranjih žepkih, zato med pranjem ne bodo nastajale grudice.