Napsie odeja

V njenem objemu se boste počutili tako udobno, da ne boste želeli vstati iz postelje.

  • Brezplačna dostava na ležišče

Izberite velikost:

80X200 cm

 • Od 69,00 € Navzgor od

K prešiti odeji Napsie se podata tudi

Prepustite se razkošnemu objemu

Prešita odeja Napsie je v resnici sladka rdeča češnja na vrhu Napsijeve smetane popolnega spanca. Že zaradi samega ležišča Napsie vam bo težko vstati iz postelje, s to izjemno mehko, razkošno in lahko odejo, pa bo vse skupaj predstavljalo še večji zalogaj samodiscipline.

 

Bombaž iz ekološke pridelave

Odeja je izdelana iz 100-odstotnega bombaža iz ekološke predelave, kar jo naredi mehko, zračno in – odlična novica za alergike! – hipoalergeno.

Podrobnosti

Popolno spalno okolje

Prešiti odeji Napsie je zaradi svojih zmožnosti ustvarjanja mikroklime popolnoma jasno, kako poskrbeti za neovirano kroženje zraka in uravnavanje temperature, zato se zna zgoditi, da bo šla poleti z vami na morje, pozimi pa na smučarijo.

Za vas le najboljše

 • Popolna temperatura

  Se raje zadekate v toplo in razkošno odejo ali vam bolj ustreza lahka in zračna deka? Prešita odeja Napsie je čudež iz eko bombaža, ki združuje vse svetove vseh odej tega sveta in zaradi svojih polnil iz posebnih mikrovlaken poskrbi, da vam je vsako noč (ne glede na temperaturo) ravno prav toplo.

 • Napredno polnilo

  Odeja je napolnjena s posebnimi mikrovlakni, ki učinkovito uravnavajo temperaturo in so hkrati hipoalergena. Mehka in lahka mikrovlakna poskrbijo za ravno pravšnjo toploto brez zoprne odvečne teže.

 • Preprosto vzdrževanje

  Prešito odejo Napsie lahko operete v pralnem stroju pri 40 °C. Polnilo je enakomerno razporejeno po notranjih žepkih, zato med pranjem ne bodo nastajale grudice.

1,2,3 in že je dostavljeno

 • Enostavno naročite preko spleta

  Le z nekaj kliki izberite željeno dimenzijo Napsie ležišča in izberite način plačila, ostalo opravimo mi.

 • Počakajte kakšen dan na dostavo do doma

  Vaše novo najljubše ležišče vam bomo v priročni škatli brezplačno dostavili na dom.

 • Preizkušajte ga kar 101 noč

  Prava izbira ležišča se resnično pokaže šele v domači spalnici in prav zato lahko vaše bodoče najljubše ležišče Napsie 101 noč preizkušate kar v udobju lastnega doma.

 • Ni vam všeč? Vrnemo denar!

  Če vam Napsie ne bo všeč, ga pridemo iskat in vrnemo vso kupnino. Brez vprašanj, izgovorov ali skritih stroškov.