Kako smo ustvarili popolno ležišče

Darilo boljšega spanca za vse ljudi

Sprva tudi sami nismo mogli določiti, kaj je tisto, kar uporabniško izkušnjo nakupa ležišča dela tako zelo neprijetno. Po opazovanju in pogovarjanju z našimi uporabniki pa nam je postalo jasno, da je tisto, kar vas baše, prevelika izbira različnih modelov ležišč, premalo pravega znanja o primernih materialih ter prevelik razkorak med kakovostjo in ceno. Zato smo staknili glave in stvar poenostavili: eno ležišče za vse!

V petnajstih letih razvijanja in prodajanja visokokakovostnih ležišč smo namreč dojeli, da kar 99 odstotkom uporabnikov ustrezajo podobni izdelki. Ko smo poleg tega védenja razvili še patentirano tehnologijo Octaspring®, ki pripomore, da lahko hkrati na enem ležišču enakovredno udobno spita dve različni telesi, z različnimi telesnimi predispozicijami in popolnoma nekompatibilnimi spalnimi navadami, smo dojeli, da nam je končno uspelo. In da res ni nobene potrebe več, da bi nakup ležišča predstavljal sploh še kakršnokoli težavo.

Napsie je vsekakor naš ljubljenček, vseeno pa upamo, da ga boste sami videli predvsem kot visokokakovostno ležišče, za katerega smo določili več kot pošteno ceno. Če namreč pomislite, da boste na njem spali vsaj deset let, vas spanje na njem v resnici stane le prgišče centov na dan. Lepa.

Eno popolnoma prilagodljivo ležišče

Po dolgoletnih raziskavah smo prišli do zaključka, da vas med spanjem na neprimernih ležiščih motijo predvsem neprijetno ugrezanje in segrevanje ležišča ter – kadar na ležišču ležita dve različni telesi različnih spalnih navad – motenje spanca. Zato smo toliko bolj ponosni na to, da vam lahko predstavimo revolucijo na področju vzmeti ležišč: penaste vzmeti Octaspring®, ki se popolnoma prilagodijo vsakemu telesu, saj so sestavljene v obliki čebeljega satovja in se zato gibljejo neodvisno v treh smereh. To je torej tisto, kar ležišče Napsie naredi edinstveno in primerno za vsakogar. In ja, tehnologijo smo patentirali (Dormeo jo je, ampak saj smo v sorodu), tako da je niti ne poskušajte poiskati kje drugje.

Posebnosti ležišča Napsie

 • Skrivnost leži v preprostosti

  Ena izmed bolj neprijetnih lastnosti večine ležišč je njihova neprodušnost in slaba zračnost. Njihova jedra so namreč običajno sestavljena iz številnih plasti skoraj enako širokih pen in ogromno lepila, kar seveda povzroča nikakršno zračnost in neprijetno potenje. Naša nova tehnologija Octaspring®, jedro iz penastih vzmeti v obliki čebeljega satovja, odslej omogoča prosti pretok zraka, zato lahko takoj po nakupu pozabite na prepotene noči in se končno prepustite zdravemu spancu.

 • Lastna tehnologija

  Našo revolucionarno spalno tehnologijo smo razvili s pomočjo vodilnega belgijskega spalnega laboratorija ter obsežnih povratnih informacij naših uporabnikov. Po petnajstih letih nam je tako končno uspelo poenostaviti kompleksnost same strukture ležišč. Prišli smo namreč do ugotovitve, da zračnost in univerzalno udobje dosežemo s penastimi vzmetmi v obliki čebeljega satovja. Res je, potrebovali smo nekaj časa, ampak hej, kaj pa je petnajst let proti neskončnosti udobnega spanca?

 •  
  Več za manj

  Povprečna višina običajnih ležišč je med 14 in 16 cm. Ležišče Napsie lahko tako tudi v tem primeru ostala ležišča gleda zviška, saj je visoko častitljivih 18 cm.

 •  
  Pametno pakiranje

  Pametne tehnologije se nismo lotili le pri vzmeteh, ampak tudi na vseh ostalih področjih: torej tudi pri pakiranju. Kadar je zvito, ležišče Napsie zavzema le petino svoje skupne velikosti, kar nam omogoča, da ga zlahka (in s čim manj stroškov) pošljemo iz ene države v drugo.

Prilagodljivo, a prijetno odbojno ležišče

Naše penaste vzmeti so takšne kraljice, da se ob skorajda vsakem gibu kot druga koža prilagodijo vašemu telesu. Hitrejši gibi znajo na trenutke sicer vzbuditi igrivo odbojnost ležišča (in vašo dobro voljo), vendar ločeno jedro občutno zmanjša prenos gibanja, zato bo – kljub morebitnemu aktivnejšemu spancu z vaše strani, vaš partner spal kot da je čisto sam na celem svetu.

Oglejte si naš preizkus

Izjemno zračno ležišče, ki vas ohranja zdrave

Posebna sestava penastih vzmeti ležišča Napsie usmerja zračni tok ter razprši vročino in vlago po vsem ležišču, zato vas bo Napsie – skupaj s hiperalergeno prevleko – noč za nočjo ohranjal sveže in predvsem odlično naspane.

Daje oporo in prijetno objema

Na zgornji strani ležišča Napsie smo združili delovanje oporne in spominske pene, s čimer smo zagotovili minimalno ugrezanje in nepremagljivo oporo. Penaste vzmeti povzročijo, da se pritisk bolj enakomerno razporedi po celotni dolžini vašega telesa, kar pomeni, da se boste končno naspali kot je treba.

Ležišče, ki skrbi za vaš hrbet

NAROČITE ZDAJ