Napsie vzglavnik

Št. ID: 110072048 SKU: 110072048

Puhast občutek z dovolj podpore v vsakem spalnem položaju.


Napsie vzglavnik
29,00 €
Predvidena dostava v 4 tednih.
 • Dotik narave

  Tencel Lyocell so trajnostna vlakna pridobljena iz evkaliptusa, znana po uravnavanju odvečne vlage za bolj zdrav spanec, hkrati pa so tudi 100% razgradljiva.

 • Nikoli prevroče

  Tako je, mi se v celoti posvečamo bolj svežemu spancu, zato je Napsie vzglavnik v celoti zračen in enako primeren za poletje in zimo.

 • Mehek, z dovolj podpore

  Izbrane materiale odlikuje puhasta mehkoba, ne da bi izgubili na podpori, kjer jo najbolj potrebujete. Pa še višino lahko uravnavate!

 • Odplaknemo vse pršice

  Najbrž se strinjamo, da je higiena potrebna, ne glede na to, ali vas pestijo alergije ali ne. Napsie vzglavnik je v celoti pralen na 60°.

 • Enostavno plačilo

  Plačaj kot želiš - izbiraš lahko med spletnim plačilom, plačilom po povzetju ali bančnim nakazilom.

Preprosto dober spanec

Preizkusili smo jih kar nekaj – t.j. vzglavnikov in naš zaključek je sledeč: bolj, ko je enostavno, bolje je. Osnova narejena iz mikrovlaken, ki bogatijo vzglavnik z mehkobo in majhna, a komaj vidna zadrga, ki vam omogoča, da sami glede na svoje potrebe uravnavate polnilo in s tem višino vzglavnika, je vse kar potrebujete. Sliši se v redu, a ne?

 • Svežina, ki traja

  Prevleko vzglavnika smo prešili in napolnili s še naprednejšimi Wellsleep® mikrovlakni (ki so mimogrede zelo popularna v športnih oblačilih) in s tem samo nadgradili mehkobo s puhastim učinkom. A za nas je pomembna tudi zračnost. Pot, ki jo izločamo med spanjem, bodo dodana bambusova vlakna spretno absorbirala in vam tako ohladila površino kar spotoma.

 • Kdaj je visoko previsoko?

  Za vas imamo nekaj preprostih trikov, kako pravilno nastaviti višino vzglavnika, da boste spali najbolj udobno kar se da. Poleg nekaj pristranskosti in osebne note, prvo ocenite, kako trdo je vaše ležišče. Če je le to trše, velja pravilo, da je vzglavnik lahko nekoliko višji. Saj razumete, na mehkejšem, se telo le nekoliko bolj ugrezne v ležišče. Če pa ste reden spalec na boku pa le imejte v mislih: širša kot so ramena, višji je vzglavnik. Sporočite nam, če so vam triki pomagali ☺

 • Smo vam že povedali, da je vzglavnik pralen?

  Prav cel vzglavnik lahko opereta kar v domačem pralnem stroju na 60°C. To je temperatura, ki bo odplaknila pršice, bakterije, madeže in neprijetne vonjave. Vse, kar bi vas znalo motit pri mirnem in udobnem spancu. Pa sladke sanje!

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Obračaj in stiskaj po mili volji

Prav vseeno je, kolikokrat na noč obrnete sebe in vzglavnik. Še manj važno je, kako močno ga stiskate. Napsie vzglavnik je trpežen in se prilagodi prav vsakem spalnem položaju.