Mnenja naših strank

Preberite, kaj drugi uporabniki menijo o svoji osebni izkušnji z Napsie

4,57/5 (37)

Več >
Če poleg imena avtorja mnenja vidite to oznako, pomeni, da potrjujemo, da gre za preverjenega lastnika ležišča Napsie. Verjamemo, da morajo biti uporabne informacije - pa naj bodo dobre ali slabe - na voljo vsem, zato nikoli ne spreminjamo mnenj.

5

62.1%

4

32.4%

3

5.4%

2

0%

1

0%

Napišite mnenje

Ocena*

21–30 od 37

Nika

Udobno
Prvo sem bila skeptična… ugodna cena, nov izdelek, ki obljublja, too good to be true. Ampak sem presenečena, hitra dostava, ležišče pa neverjetno udobno, celotna izkušnja pa pet zvezdic. Toplo priporočam.

Žiga

Uredu
Jogi je kul primeren ceni. Fino je da lahko imam svojega psa gor brez da se sekiram zaradi flekov.

Monika

Super
Super vzmetnica, priporočam tut vzglavnik. :)

Zala

Home sweet home
Ko sva se s fantom preselila skupaj sem prišla v stik z ležiščem. Moram reči, da je to nekaj neverjetnega. Predvsem, pa to začutiš, ko se vrneš iz dopusta in se uležeš na svoj Napsie. Noro!

David

my cat loves it..
Napsie realy sux, before it, i had my old mattress and i could sleep in peace, now since i have Napsie my cat is camping on it, so I em forced to sleep on couch in living room if i wana have any sleep :(

katarina

objava
sm zadovolna

Roni

Pouštr
Zlo udobn za spat. Sploh za tiste k rabjo mal večji pouštr.

matic

dovolj trdo ampak tut mehko
Bi mi blo kul če bi bla dostava mogoče hitrej ampak sm biu tkoj zadovoln k je pojstla prspela. Lep paket, kumot se odpre, udobna pojstla. Priporočam.

Hana

Povštr
sm vzela vn iz povštra mehkejši del pa je bil zame še zmeraj previsoko-. Mogoče bom najdla pravo pozicijo kmalu, da si spočijem vrat.

Mojca

bolš spim
Pred kratkim sem se odločila, da zamenjam jogi, ker ga je že načel zob časa. Odkar imam tale nov jogi se zbujam super naspana. Cena je pa tut super.

21–30 od 37