Mnenja naših strank

Preberite, kaj drugi uporabniki menijo o svoji osebni izkušnji z Napsie

4,78/5 (241)

Več >
Če poleg imena avtorja mnenja vidite to oznako, pomeni, da potrjujemo, da gre za preverjenega lastnika ležišča Napsie. Verjamemo, da morajo biti uporabne informacije - pa naj bodo dobre ali slabe - na voljo vsem, zato nikoli ne spreminjamo mnenj.

5

79.2%

4

14.4%

3

2%

2

0.8%

1

0%

Napišite mnenje

Ocena*

161–170 od 241

Roni

Pouštr
Zlo udobn za spat. Sploh za tiste k rabjo mal večji pouštr.

matic

dovolj trdo ampak tut mehko
Bi mi blo kul če bi bla dostava mogoče hitrej ampak sm biu tkoj zadovoln k je pojstla prspela. Lep paket, kumot se odpre, udobna pojstla. Priporočam.

Hana

Povštr
sm vzela vn iz povštra mehkejši del pa je bil zame še zmeraj previsoko-. Mogoče bom najdla pravo pozicijo kmalu, da si spočijem vrat.

Mojca

bolš spim
Pred kratkim sem se odločila, da zamenjam jogi, ker ga je že načel zob časa. Odkar imam tale nov jogi se zbujam super naspana. Cena je pa tut super.

Marko

Enostaven
u iber presenetil, sodoben pristop. Jogi je fajn za spat.

marjana

lepa o deja
ta napsijeva odeja je najbolša do zdej kar smjo mela doma. Nikol mi ni prevroče al pa premrlo. Je zelo lahka.

Brigita

zadovoljna
Bilo je zanimivo odpirati paket. Tudi z mojim priporočilom sta si posteljo kupila tudi najboljša prijateljica in starši.

Mirjam

nova postelja
Jeseni sem naročila Napsie za otroka. Zdej sva se tudi z možem odločila za menjavo najinega ležišča. Sem naročila tega novega in je še zmeraj okej. Spim dobro.

Sanela

Tudi za otroke
Jogi sem kupila za svojega 4-letnega sina. Pred tem smo imeli nek osnovni jogi, ki smo ga kupili skupaj z okvirjem zaradi cene. Prej se je otrok veliko potil, zdaj na Napsiju pa končno ne.

Liana Raeste

.
.

161–170 od 241