Mnenja naših strank

Preberite, kaj drugi uporabniki menijo o svoji osebni izkušnji z Napsie

4,78/5 (241)

Več >
Če poleg imena avtorja mnenja vidite to oznako, pomeni, da potrjujemo, da gre za preverjenega lastnika ležišča Napsie. Verjamemo, da morajo biti uporabne informacije - pa naj bodo dobre ali slabe - na voljo vsem, zato nikoli ne spreminjamo mnenj.

5

79.2%

4

14.4%

3

2%

2

0.8%

1

0%

Napišite mnenje

Ocena*

151–160 od 241

Nika

Noro
Ej ne morm verjet! Ponavadi težko najdm neki zase, ampak tole je pa totalna bolanija, res je udoben, predvsem ko cel dan preležiš v postelji!

Jaka

Odlično cenovno ugodno ležišče
Napsie je cenovno ugodno ležišče, ki se lahko primerja z najboljšimi. Je ravno prav trdo in na njemu se vedno naspim.

Benjamin

Ful fajn
Običajno so študentske noči zelo kratke, zato je pomembno da se dobro naspim. Na ležišču Napsie je to dejansko mogoče. Mama mi ga je kupila, da končno diplomiram. Vse kaže na to da bom res.

Patricija

Kul dizajn
Zelo me je pritegnil dizajn. Ob selitvi na svoje sem potrebovala prvo lastno ležišče in se v poplavi ponudnikov težko odločila. Poleg videza mi je všeč tudi testno obdobje in tako vem da ne morem zgrešiti

Nika

Udobno
Prvo sem bila skeptična… ugodna cena, nov izdelek, ki obljublja, too good to be true. Ampak sem presenečena, hitra dostava, ležišče pa neverjetno udobno, celotna izkušnja pa pet zvezdic. Toplo priporočam.

Žiga

Uredu
Jogi je kul primeren ceni. Fino je da lahko imam svojega psa gor brez da se sekiram zaradi flekov.

Monika

Super
Super vzmetnica, priporočam tut vzglavnik. :)

Zala

Home sweet home
Ko sva se s fantom preselila skupaj sem prišla v stik z ležiščem. Moram reči, da je to nekaj neverjetnega. Predvsem, pa to začutiš, ko se vrneš iz dopusta in se uležeš na svoj Napsie. Noro!

David

my cat loves it..
Napsie realy sux, before it, i had my old mattress and i could sleep in peace, now since i have Napsie my cat is camping on it, so I em forced to sleep on couch in living room if i wana have any sleep :(

katarina

objava
sm zadovolna

151–160 od 241