Mnenja naših strank

Preberite, kaj drugi uporabniki menijo o svoji osebni izkušnji z Napsie

4,78/5 (241)

Več >
Če poleg imena avtorja mnenja vidite to oznako, pomeni, da potrjujemo, da gre za preverjenega lastnika ležišča Napsie. Verjamemo, da morajo biti uporabne informacije - pa naj bodo dobre ali slabe - na voljo vsem, zato nikoli ne spreminjamo mnenj.

5

79.2%

4

14.4%

3

2%

2

0.8%

1

0%

Napišite mnenje

Ocena*

1–10 od 241

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 25

Neza, 28

Super izdelek
Z Napsie-jem sem PREzadovoljna! Ležišče je nekoliko trše, vendar kljub temu zelo udobno. Verjetno je to najkvalitetnejše ležišče, ki ga za tako ceno lahko dobite na tržišču, zato nakup priporočam prav vsakemu.

Sibila, 32

Zadovoljna
Zaradi fantovih težav s hrbtom sva rabila novo in predvsem tršo ležišče, iskala sva pa tudi po čim bolj ugodni ceni. Sva zelo zadovoljna, tako z Napsiejem kot ceno.

Jaka, 31

Kvalitetno, enostavno in hitro!
Naročeno v ponedeljek, možnost plačila s kartico, dostava še isti teden... brez komplikacij, kot mora bit. Super ležišče za super ceno. Priporočam!

Leo red devil, 25

Malo pretvrd
Mam ležišće že 2 tjedna in lahko povem da je quality to price ratio super. Ampak jaz nisam navajen na tvrda ležića, ampak je hrbet hvaležen kje delamo skupi da se navadimo :) Vsima kje maju težave in išću dobro in kvalitetno ležišće od srca preporučujem :)

Filip, 27

Super ležišče!
Zamenjal 9 let staro ležišče za Napsie in moram povedati, da je bila to najboljša investicija v življenju! Če primerjam trenutno ležišče proti prejšnjemu, lahko povem, da sploh ni primerjave :) Ustreza tako meni, ki imam raje trša ležišča, prav tako punci, ki je bolj navajena mehkejših - skratka pravo razmerje. Priporočam vsem, ki si želijo zamenjati staro ležišče za novo, saj je kvaliteta spanca neprimerljiva. Bravo Napsie :)

Kaja, 27

Ljubljana, SI

Najboljši nakup
V novem domu sem potrebovala novo ležišce. Pregledala sem kar nekaj spletnih ponudb, potem pa naletela na Napsie, kjer me je najprej pritegnil izgled in pa tako zelo preprosta namestitev. In res je tako izi, pa tako udobno! Vsem sem ga že priporočila!

Petra, 42

Odeja Napsie
Odejo Napsie 200x200 uporabljava že en mesec. Je topla in prijetna. Zelo sem zadovoljna.

Pranas, 29

super
velmi dobrý povyk, skvěle spí

Kintija, 35

Matrace
Objednali jsme matraci pro 4letou dceru, která je alergická na roztoče z domácího prachu, ráno se probudila a řekla, že spala chladně a že mu bylo teplo.

Kintija, 35

Matrace
Objednali jsme matraci pro 4letou dceru, která je alergická na roztoče z domácího prachu, ráno se probudila a řekla, že spala chladně a že mu bylo teplo.

1–10 od 241

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 25