Mnenja naših strank

Preberite, kaj drugi uporabniki menijo o svoji osebni izkušnji z Napsie

4,75/5 (95)

Več >
Če poleg imena avtorja mnenja vidite to oznako, pomeni, da potrjujemo, da gre za preverjenega lastnika ležišča Napsie. Verjamemo, da morajo biti uporabne informacije - pa naj bodo dobre ali slabe - na voljo vsem, zato nikoli ne spreminjamo mnenj.

5

80.3%

4

22%

3

2.2%

2

0%

1

0%

Napišite mnenje

Ocena*

1–10 od 95

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Neza, 28

Super izdelek
Z Napsie-jem sem PREzadovoljna! Ležišče je nekoliko trše, vendar kljub temu zelo udobno. Verjetno je to najkvalitetnejše ležišče, ki ga za tako ceno lahko dobite na tržišču, zato nakup priporočam prav vsakemu.

Sibila, 32

Zadovoljna
Zaradi fantovih težav s hrbtom sva rabila novo in predvsem tršo ležišče, iskala sva pa tudi po čim bolj ugodni ceni. Sva zelo zadovoljna, tako z Napsiejem kot ceno.

Jaka, 31

Kvalitetno, enostavno in hitro!
Naročeno v ponedeljek, možnost plačila s kartico, dostava še isti teden... brez komplikacij, kot mora bit. Super ležišče za super ceno. Priporočam!

Leo red devil, 25

Malo pretvrd
Mam ležišće že 2 tjedna in lahko povem da je quality to price ratio super. Ampak jaz nisam navajen na tvrda ležića, ampak je hrbet hvaležen kje delamo skupi da se navadimo :) Vsima kje maju težave in išću dobro in kvalitetno ležišće od srca preporučujem :)

Filip, 27

Super ležišče!
Zamenjal 9 let staro ležišče za Napsie in moram povedati, da je bila to najboljša investicija v življenju! Če primerjam trenutno ležišče proti prejšnjemu, lahko povem, da sploh ni primerjave :) Ustreza tako meni, ki imam raje trša ležišča, prav tako punci, ki je bolj navajena mehkejših - skratka pravo razmerje. Priporočam vsem, ki si želijo zamenjati staro ležišče za novo, saj je kvaliteta spanca neprimerljiva. Bravo Napsie :)

Petra, 42

Odeja Napsie
Odejo Napsie 200x200 uporabljava že en mesec. Je topla in prijetna. Zelo sem zadovoljna.

Matic

trše
mal trše ležišče ampak je fino k se nč nkamor ne ugreza

karmen

zelo dobra postelja
Prvo noč nisem bila čisto sigurna, ker je bila trša kot moja prejšna postelja. Naslednje dni pa sem se že nekako navadila in moram reci da sedaj sem totalno navdušena in predvsem naspana.

Mia

kul rešitev
Spim dobr, nakup razumne cene. Priporočam!

Rok

odeja in povštri
Odeja je vredu, ampak povštri pa niso čisto po mojem okusu

1–10 od 95

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10