Mnenja naših strank

Preberite, kaj drugi uporabniki menijo o svoji osebni izkušnji z Napsie

4,73/5 (11)

Več >
Če poleg imena avtorja mnenja vidite to oznako, pomeni, da potrjujemo, da gre za preverjenega lastnika ležišča Napsie. Verjamemo, da morajo biti uporabne informacije - pa naj bodo dobre ali slabe - na voljo vsem, zato nikoli ne spreminjamo mnenj.

5

72.8%

4

27.3%

3

0%

2

0%

1

0%

Napišite mnenje

Ocena*

1–10 od 11

Stran:
  1. 1
  2. 2

Sanela, 36

Ljubljana, SI

16. 07. 2017

Odlično ležišče tudi za otroke
Ležišče sem kupila za svojega 4-letnega sina. Pred tem smo imeli neko osnovno poceni ležišče, ki smo ga kupili skupaj s posteljnim okvirjem. Otrok se je na prejšnjem ležišču zelo veliko potil kar je vplivalo na njegov spanec posledično seveda tudi na moj :-). Poleg tega je bilo ležišče zelo mehko in sem imela občutek, da otrok v spanju nima prave podpore. Za Napsie smo se odločili, ker je cenovno ugoden, ima kul dizajn in ima vse lastnosti vrhunskega ležišča. Otrok od takrat odlično spi in tudi težave s potenjem so izginile. Priporočam. Tudi zase ga bom zagotovo kupila.

D40 Zvesti Napsie kupci

Ljubljana, SI

10. 07. 2017

my cat loves it..
Napsie realy sux, before it, i had my old mattress and i could sleap in peace, now since i have Napsie my cat is camping on it, so I em forced to sleep on couch in living room if i wana have any sleep :(

Marko, 33

Ljubljana, SI

6. 07. 2017

Hitro, enostavno & udobno
Najbolj me je presentil njihov sodoben pristop. Tudi ležišče mi zelo odgovarja.

Mia, 32

27. 06. 2017

Super rešitev
Super rešitev, če iščeš dober modroc za razumno ceno. Priporočam!

Simon, 33 Zvesti Napsie kupci

Koper, SI

25. 06. 2017

Ful lep dizajn in dober spanec
Najprej sem biu skeptičn ker nisem še slišu zanj.... pol pa sm ga probu - in je fulll zakon! Res fuuul!

Philip, 31 Zvesti Napsie kupci

Ljubljana, SI

20. 06. 2017

Lifesaving!
I recently moved to Ljubljana and slept on a super uncomfortable air mattress. In the meantime, I was searching for good quality - price solution. Found NAPSIE and I couldn't be more satisfied! Its quality is on the luxury mattresses level but the price is down to earth.

Nejc

16. 06. 2017

Priporočam
Moral sem zamenjati ležišče in odločil sem se, da preizkusim nekaj novega. Napsie me je več kot navdušil, ker sem si ga lahko popolnoma prilagodil in sedaj spim boljše kot kadarkoli prej. Priporočam vsem, ki želite za svoj denar dobiti kar največ!

Benjamin

Ljubljana, SI

11. 06. 2017

ful fajn
Običajno so študentske noči zelo kratke, zato je pomembno da se dobro naspim. Na ležišču Napsie je to dejansko mogoče. Mama mi ga je kupila, da končno diplomiram. Vse kaže na to da bom res.

Patricija, 26 Zvesti Napsie kupci

Zagorje, SI

9. 06. 2017

kul dizajn
Zelo me je pritegnil dizajn. Ob selitvi na svoje sem potrebovala prvo lastno ležišče in se v poplavi ponudnikov težko odločila. Poleg videza mi je všeč tudi testno obdobje in tako vem da ne morem zgrešiti

Mojca, 23 Zvesti Napsie kupci

Koper, SI

3. 06. 2017

spim boljše
Pred kratkim sem se odločila, da zamenjam svoje staro ležišče, ki ga je že kar načel zob časa. Odkar imam Napsie ležišče se zbujam veliko bolj spočita, čeprav spim enako časa kot prej. Razmerje med ceno in kakovostjo je izvrstno, tako da ga priporočam prav vsem, ki se želite zbujati spočiti in naspani!

1–10 od 11

Stran:
  1. 1
  2. 2