Spomladansko čiščenje? Drugič!

Če se tokrat slučajno sprašujete, zakaj vam ne priporočamo novih spalnih položajev in spomladanskega čiščenja, najbrž še ne poznate dobro Napsie ležišča in njegove zgodbe. To že veste, da se boste na njemu udobno spočili in ne samo za »kratkih« 8 ur, ki jih potrebujete, ampak z dodatnimi 8 urami, ki jih boste preživeli ob gledanju filmskih maratanov.

''Ampak ležati cele dneve v postelji ni zdravo!''

A zakaj le nam nebi bilo dovoljeno v našem prostem času poležavati in si vzeti čas zase tudi na tak način, da pogledamo celo gmoto filmov in serij, ki nam ustrezajo?

Zato tu nastopimo mi in vas opozorjamo, da si danes ogledate nekaj zanimivih serij in filmov na vaših najljubših spletnih kanalih, in ko ne veste kaj izbrati, lahko odprete Napsie blog in izberete:

1. Komično dramo, ki vas bo posrkala vase in vas ne bo izpustila, dokler ne minejo tri ure in zajamete celo sezono – AFTER LIFE.

 

2. Bližnjo prihodnost, tako imenovano ljubezensko znanstveno fantastiko, kjer vas bo zamikalo vprašanje: ''Kaj če bi bilo lahko res tako enostavno najti svojo sorodno dušo?'' – OSMOSIS.

3. Kratko 20 minutno komedijo, katere se po več kot 20 letih še nismo naveličali – FRIENDS

4. Tarantinove filme, ki bi se lahko spremenili v kulturne znamenitosti – PULP FICTION, DJANGO UNCHAINED, INGLORIOUS BASTARDS

5. Nolanove filme, ki jih hvala bogu Netflix ima, saj so to filmi, ki vsebujejo izvirnost v kinematografiji in barvah, da ne omenjamo zgodb – INTERSTELLAR, INCEPTION, DARK KNIGHT.

SE NADALJUJE..