Blogerka Mallukas: Še zmeraj ga nebi zamenjala

Malluki so poslali Napsie ležišče pred dvema letoma in mora priznati, da je to najboljše ležišče na katerem je spala. »Vem, da se zmeraj govori o hrbtenici, kadar se omenja ležišče, ampak resnično moram povedati, da je moja hrbtenica »spočita« odkar imam Napsie, « pravi Malluki.

»Ko sta bila sinova samedva doma sta si privoščila spanec v najini spalnici in dejala, da se še nikoli nista tako naspala. »Mami občutek je bil kot da spiva na oblakih! Nikoli nisem še spal v tako udobni postelji, zakaj je tudi midva nimava v sobi?«, sta dejala.

Sama prizna, da ni strokovnjak za tehnologijo ležišč in da vse kar lahko reče je, da kadarkoli je na potovanju, ne ve ali pogreša bolj prijatelje ali ležišče (haha). To vem pa tako, da vsakič ko potujem dobim neznanske bolečine v hrbet. Ponavadi ne maram mehkejših ležišč, ampak Napsie ležišče kar objame tvoje telo. Včasih si kar želim, da ne rabim it na potovanje. Kaj bi dala, da bi lahko vsako noč spala doma.

Leto in pol kasneje, ko je Napsie dobil novo sliko in novega managerja, so jo brali začeli spraševati, če na njemu še zmeraj spim tako dobro.

» Da, še vedno spim na njemu. In ja, še vedno ga priporočam. In sedaj obstaja še nova verzija ležišča, ki je tudi bolj cenovno ugodna. Skušam reči, ja se pozna razlika. Čeprav se ne, « potrjuje.

Poleg tega piše tudi, kako se je otroška postelja posodobila s prihodom novorojenčka. » Kdo je že prej bral blog verjetno ve, da imamo sedaj ležišče z dimenzijo 180x200 in dva ležišča 90x200. Kdor potrebuje udobno ležišče in meni najljubše ležišče je Napsie moje priporočilo. Čas je da se znebite čudnih trampolinov v svoji postelji.