Ambientalni nap

Napsie privablja mlade kar na glasbenih dogodkih

 

V četrtek 27. Novembra smo se skupaj z klubom K4 in Ambientalno ekipo povezali na njihovem ambientalnem dogodku.

Kaj pomeni ambientalni dogodek?

Za tiste, ki včasih radi eksperimentirate z glasbo – To je vrsta glasbe namenjena umiritvi in po naše čisti relaksaciji. Včasih se pa lahko mladi tudi malo umirimo in prisluhnemo glasbi na drugačen način :D

Poleti je ekipa Ambientalno organizirala takšen dogodek na Ptujskemu samostanu, kjer si se lahko razvajal ob prijetni glasbi zunaj na travniku, bil deležen odličnega toplega obroka Brunch for Bunch ter sprobal kakšen nov joga trik.

V jeseni se je ekipa Ambientalno preselila v klub k4, kjer s sodelovanjem studia Cepelin, okrasijo ter spremenijo celoten klub v domačo dnevno sobo. Vsak dogodek ima neke vrste tematiko, kot je dnevna soba iz 60ih, laboratorij ter znanstvena fantastika. Na četrtem dogodku, ki je bil v duhu vdeževalske arabije, sta se pridružila tudi dva Napsie ležišča.


Dogodek je končno dobil tisto piko na i pri ''chilliranju'' in moramo priznati, da se že veselimo naslednjega sodelovanja. Si pripravljen na božično edicijo?


Kar se tiče obiska je omejeno število obiskovalcev, tokrat je bilo tudi po 6 ljudi na Napsie ležišču. Težko se je odreči našemu ležišču ob taki glasbi. Lahko bi se reklo, da je ta dogodek neke vrste Napsie Showroom.

Če imaš kakršnokoli vprašanje oziroma si želiš ležišče sprobati pred nakupom ali pa si samo želiš fantastično razkomotenje ob dobri glasbi, obišči naslednji Ambientalni dogodek, ki bo 23.12. in se prepričaj na lastne oči.