Odeja Napsie Ocean

SKU: 99-1000218717

Odeja Ocean je narejena iz reciklirane plastike, pridobljene na obalah, plažah in v bližini morja. Z njo boste veliko dobrega naredili za svoj spanec in udobje ter veliko dobrega za naše okolje. Kdor ljubi ocean, bo ljubil odejo Ocean.

Odeja Napsie Ocean
79,00 €
Brezplačna dostava
Produkt na zalogi.
 • Zaščita oceanov

  Polnilo odeje Ocean je narejeno iz recikliranih plastičnih vlaken. Izdeluje jih socialno podjetje Plastic Bank, katerega poslanstvo je zmanjšati količino plastičnih odpadkov v oceanih, obenem pa zagotoviti lepšo prihodnost za revno prebivalstvo, ki odpadke zbira.

 • Idealna temperatura

  Polnilo odeje nudi izjemno izolacijsko zaščito. Temperaturo vašega telesa enakomerno razporedi po površini, zato vam bo vedno ravno prav toplo – od nog do glave.

 • Narejeno v EU

  Prijaznost do okolja se ne konča pri materialih, izbranih za polnilo. Odeje Ocean, narejene v Estoniji, tudi pri proizvodnji upoštevajo stroge standarde in predpise Evropske Unije. Vsi surovi materiali so vrhunske kakovosti in ne vsebujejo škodljivih ali strupenih snov.

 • Popolnoma pralna

  Odeja Ocean je v celoti pralna v pralnem stroju pri 60°C. Pri tej temperaturi se pršice, bakterije, madeži ali neprijetne vonjave ne vodo vrnile ne v vašo posteljo, ne v oceane.

 • Edinstvena sledljivost

  Vsaka odeja, polnjena z recikliranimi vlakni Suprelle® Blue ima oznako z edinstveno sledljivo številko. Le-ta potrjuje, da je odeja narejena po strogih merilih in standardih odličnosti.

Rešujemo oceane, medtem ko spimo

Polnilo odeje Napsie Ocean je v celoti narejeno iz plastike, ki jo organizacija Plastic Bank pridobi iz oceanov. Socialno podjetje rešuje problem onesnaženja voda s plastiko z roko v roki z lokalnim prebivalstvom, ki za zbiranje odpadkov prejme pošteno plačilo. Zbrana plastika je očiščena, nato pa predelana v surovino Suprelle® Blue, ki je kot polnilo naše odeje izjemno puhasto, lahko in zračno. Vsako noč boste spali udobno,- kot na oblačku sredi oceana.

Za proizvodnjo ene odeje Napsie v dimenziji 140x200 cm uporabimo 62recikliranih plastičnih steklenic, za dimenzijo 200x200 cm pa 87 recikliranih plastičnih steklenic.

Odeja, popolna kot ocean

Suprelle® Blue v polnilu poskrbi, da je odeja topla in puhasta. Material ima odlične termoregulacijske lastnosti, obenem pa poskrbi, da je odeja lahka in zračna kot morski vetrič, zato vam med spanjem nikoli ne bo prevroče. Tehnološko izpopolnjeno polnilo dlje časa obdrži svojo obliko, temperaturo vašega telesa pa enakomerno razporedi po površini.

Bombažna vreča

Odeja bo k vam domov prispela v lični vreči, narejeni iz organskega bombaža, ki jo lahko uporabljate za shranjevanje. Ali za izlet na morje.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE