Pogosto zastavljena vprašanja

Niste našli ustreznega odgovora? Pokličite nas na 080 28 34, pišite na info@napsie.si ali kliknite na klepet v desnem spodnjem kotu.

O ležišču Napsie

 

Komu vse se lahko ležišče Napsie prilagodi?

Lahko zatrdimo, da ustreza vsem oblikam telesa, saj pri sami izdelavi nismo ničesar prepustili naključju. Preizkušali smo ga z različnimi razporeditvami in obremenitvami in prav v vsakem poskusu se ležišče Napsie na sredini ni upogibalo ali vdalo, temveč je lepo in enakomerno porazdelilo težo po vsej površini. Lotili smo se tudi empiričnega preizkusa in na ležišče položili dve različno težki lutki; ena je imela 129 kilogramov, druga pa 50 kilogramov, pri obeh pa smo izmerili popolno udobje in oporo.

 

Iz česa je izdelana prevleka?

Prevleka je izdelana iz 100% poliestra in obogatena s posebno obdelavo, ki vas ščiti pred bakterijami in alergeni.

 

Kje izdelujemo Napsie?

Ležišče Napsie je v celoti izdelano v Evropi. Tehnologija izvira iz Belgije, izdelava pa poteka na Poljskem.

 

Kakšne velikosti ležišča Napsie so na voljo? Koliko tehta?

Ležišče Napsie vam je na voljo v petih različnih velikostih.

DimenzijeTeža

80x200 cm

7,81 kg

90x200 cm

8,86 kg

140x200 cm

13,65 kg

160x200 cm

15,69 kg

180x200 cm

17,73 kg

Ležišče Napsie se ponaša z debelino 18 cm.

Največja dovoljena teža je 140 kg na osebo.

Nakup ležišča Napsie

 

Lahko ležišče kupim na obroke?

Seveda. Za več informacij kliknite tukaj.

 

Ali lahko preizkusim ležišče pred nakupom?

Ne in hkrati da, saj trenutno nimamo fizičnih prodajaln, kar pomeni, da ga pred nakupom v resnici ne morete preizkusiti. Lahko pa ga 101 noč preizkušate na svojem domu, kar pomeni, da boste za preverjanje njegove kakovosti in vašega popolnega spanca imeli več kot dovolj časa.

Garancija in vračilo

 

Kako deluje preizkus, ki traja 101 noč?

Torej: dneve začnemo šteti, ko ležišče prejmete na svoj dom. Datum si označite na koledarju, potem pa se za naslednjih 101 noči prepustite brezskrbno spancu. Prosimo vas le, da ležišču dovolite vsaj 30-dnevno prilagajanje, preden se dokončno odločite. Napsie namreč kljub svoji revolucionarnosti potrebuje nekaj tednov, da se prilagodi točno vašemu telesu in točno vašim spalnim navadam.

 

Kaj se zgodi z vrnjenim ležiščem?

Vrnjeno ležišče recikliramo ali ga podarimo v dobrodelne namene. Sam končni cilj ležišča je namreč odvisen od razloga za vračilo in od stanja ležišča. Zagotavljamo pa vam, da vrnjenih ležišč nikoli ne vračamo nazaj v prodajo.

 

Ali moram ležišče pred vračilom znova zapreti v škatlo?

Ne, za to poskrbimo mi.

 

Desetletna garancija

Ležišče Napsie ima desetletno garancijo zato, ker smo prepričani, da vam bo služil najmanj tako dolgo. Vendar ne pozabite, da ima sama prevleka le dveletno garancijo.

 

Nekaj je šlo narobe, zato želim vrniti ležišče Napsie.

Sicer upamo, da z vašim ležiščem ne bo nič narobe in da boste na njem nemoteno spali vsaj naslednjih deset let. Če pa bi ga vseeno želeli vrniti, pokličite na telefonsko številko 080 28 34 ali nam svoje težave in želje sporočite po elektronski pošti info@napsie.si. Mi bomo poskrbeli za vse podrobnosti in ležišče prevzeli, ko vam bo najbolj ustrezalo.

Dostava

 

Kdaj lahko pričakujem dostavo ležišča?

Glede na to, da želimo čim bolj zeleno okolje, smo se odločili, da bomo organizirali dostavo le enkrat tedensko. Lahko, da boste čakali na vaše ležišče le 3 dni ali pa 7. Saj veste, za naše okolje je treba poskrbeti in konkretno razpolagati z vozili :)

 

Lahko spremenim naslov za pošiljanje?

Seveda, brez kančka problema. Za spremembe lahko poskrbimo kadarkoli, najlažje pa jih izvedemo v prvih 24 urah po oddaji naročila.

Kontaktna številka: 080 28 34

E-pošta: info@napsie.si

 

Se lahko dogovorim za točen dan in uro dostave?

Seveda. Svoje želje opredelite med samim postopkom naročila in sicer v polju za dodatne zahteve. Vemo, da razumete, da vam ne moremo zagotoviti 100 odstotne točnosti dostave, vsekakor pa bomo napeli vse moči, da se želenemu terminu približamo. V vsakem primeru vas bo naš kurir poklical dve ali tri ure pred pričakovano dostavo, tako da se boste o vseh podrobnostih najlažje dogovorili kar z njim.

 

Kakšna je cena dostave? (Dostava ležišča je brezplačna)

Dostava n.

Življenje z ležiščem Napsie

 

Imam težave z alergijami. Je ležišče Napsie primerno zame?

Da, vsekakor. Napsijeva pralna hipoalergena prevleka je še posebej primerna za ljudi z astmo ali alergijami, saj se število bakterij in alergenov na ležišču dokazano občutno zmanjša. Pravzaprav edino zanje lahko z gotovostjo rečemo, da jim ležišče Napsie ne bo všeč. Niti malo.

 

Kakšno posteljno dno potrebujem za ležišče Napsie?

Oblikovano je tako, da se odlično obnese na praktično vsaki ploski površini. Položite ga lahko na letvene okvirje (pazite le, da letvice ne bodo razmaknjene več kot 7,5 cm), ploske okvirje, vzmetene postelje ali kar na tla. Zaradi zaščite proti drsenju, se bo ležišče Napsie odlično obneslo tudi na zloščenih tleh in se ne bo premikalo.

 

Kako očistim prevleko?

Preprosto! Zgornji del prevleke lahko operete v pralnem stroju na 40°C.

 

Kako namestim svoje ležišče Napsie?

Nič lažjega: vzemite ga iz škatle, prestavite ga na kraj svojega počitka in odstranite plastične zaščitne ovoje. Ko v ležišče prodre zrak, Napsie prvič zadiha in začne pridobivati svojo končno obliko. Uporabljati ga lahko začnete že po nekaj minutah, popolno obliko pa bo dosegel čez približno uro ali dve.

Če vam še vedno ni jasno, si tukaj poglejte kratek video pravilne namestitve Napsieja.

 

Ležišče ima močan vonj po novem. Je to normalno?

Seveda je normalno in seveda bo vonj zelo kmalu tudi izginil. Pred spanjem ga za nekaj ur pustite v dobro prezračeni sobi.