Napsie ležišče

SKU: 99-1000112343

4,78/5 (241)

5

79.2%

4

14.4%

3

2%

2

0.8%

1

0%

Mnenja kupcev

Napsie – Popolno ležišče za vsakogar. Z edinstveno 3-consko podporo narejeno iz 18 cm Ecocell®️ pene, ki je zasnovana tako, da ohranja poravnano hrbtenico v vseh spalnih položajih in s tem zmanjša pritisk na ramena, boke in kolena. Prevleka ima antibakterijsko zaščito in zaščito proti pršicam, hkrati pa je snemljiva in pralna zaradi česar bo ohranila svežino. Zagotavljamo vam 101-dnevno preizkusno obdobje in 10-letno garancijo.

Napsie ležišče
Od 249,00 € Navzgor od
Brezplačna dostava
Produkt na zalogi.
 • Napsie

  101 DNI SPANJA BREZ TVEGANJA

  Preizkusite Napsie ležišče na svojem domu. Če se v 101 dneh ne boste zaljubili vanj, ga bomo prevzeli in vam povrnili celotno kupnino. Brez vprašanj in drobnega tiska.

 • Napsie

  10 LET GARANCIJE

  Naše ležišče je izdelano, da traja – vsaj desetletje. Zato ga prejmete z 10-letno garancijo. Čeprav je sploh ne boste potrebovali.

 • Napsie

  BREZPLAČNA DOSTAVA LEŽIŠČ

  Tok, tok. Kdo je? Ležišče Napsie, ki ste ga naročili, brezplačno dostavljeno naravnost do vaših vrat. Lahko ga prevzamete v pižami, ne bomo imeli nič proti.

KLJUČNE ZNAČILNOSTI

 • PODPORNO

  Ne zapustite cone udobja, temveč jo razširite. V katerem koli spalnem položaju. Ležišče Napsie ima 3 cone za podporo, ki preprečujejo pritisk na rame, boke in spodnji del hrbta.

 • UDOBNO

  Spravite vaše telo v popolno formo. Jedro ležišča Napsie iz srednje-trde Ecocell® pene nenehno ohrani svojo obliko, ne glede na težo pritiska.

 • ZRAČNO

  Globok vdih, globok izdih. Ne, ne pogovarjamo se z vami, temveč z vašim ležiščem. Njegova Ecocell® pena zagotavlja neprekinjeno kroženje zraka in sveže spalno okolje.

 • HIGIENIČNO

  Napsie ležišče je čisto svetišče, ki ga vsakdo išče. Zahvaljujoč snemljivi in pralni prevleki ter zaščiti proti bakterijam in pršicam bo ostalo sveže in brez vonjav.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Poglejte več

Poglejte manj

Država izvora:

S ponosom oblikovano in izdelano v Evropi.

Certifikati:

Materiali iz pene, ki se uporabljajo v ležišču Napsie, so potrjeni z Öko-Tex Standardom 100 za ljudem in okolju varne in nestrupene.

Sestava:

Odprto-celična podporna poliuretanska pena (18cm).

3 cone udobja.

Protibakterijska prevleka iz poliestra z zadrgo.

Vzdrževanje:

Zgornji del prevleke lahko operete v pralnem stroju na 40°C.

Ni primerna za beljenje, sušenje v sušilnem stroju, likanje in kemično čiščenje.

Dimenzije & teža:

80x200 cm

7,81 kg

90x200 cm

8,86 kg

140x200 cm

13,65 kg

160x200 cm

15,69 kg

180x200 cm

17,73 kg

Višina ležišča: 18 cm.

Največja dovoljena teža: 140 kg na osebo.

Garancija:

Ob nakupu prejmete 10-letno garancijo za ležišče in dveletno garancijo za prevleko.

Preberite več: pogosta vprašanja.

ENO LEŽIŠČE ZA VSE

Ne bomo vas uspavali z naštevanjem vseh prednosti Napsie ležišča. Spite raje 101 dni na njem. Če vam ne bo všeč, ga bomo prevzeli, vam pa vrnili polno kupnino.

Optimalno udobje za vsakega spalca

 • Vse oblike
 • Vse velikosti
 • Vse teže
 • Vsi spalni položaji
 • Vse življenjske faze

Kako smo lahko naredili ležišče, popolno za vsakega od vas?

S tremi popolnimi sestavnimi deli. S peno Ecocell® - 3D peno s celično strukturo, ki se prilagodi vsakemu centimetru vašega telesa, obenem pa zagotavlja učinkovito kroženje zraka. S tremi conami, ki zagotavljajo popolno podporo vseh delov telesa – ramen, bokov in nog. In nenazadnje, s prevleko ležišča, ki je izjemno mehka in razkošno udobna.

Napsie
Napsie

Jaz sem Napsie in povedalo vam bom,
zakaj sem popolno ležišče!

Predvajaj videoposnetek

KAKO SE BOSTE POČUTILI OB SPANJU NA LEŽIŠČU NAPSIE?

Ležišče Napsie je srednje-trdo. Ugotovili smo, da tovrstna trdota odgovarja vsem spalnim položajem, saj zagotavlja poravnavo hrbtenice in razbremenitev pritiska, zato boste udobno spali celo noč.

Napsie
Napsie

NAJ BO VAŠE TELO PORAVNANO V VSAKEM POLOŽAJU

Napsie

Spanje na boku

Ljudjem, ki spijo na boku, Napsie prinaša dotik udobne mehkobe na področju ramen in bokov. Pena Ecocell® se nežno prilagodi vašemu telesu s svojimi edinstvenimi 3 conami, ki odpravljajo pritisk. Rezultat je spanec brez nadležnih bolečin v ramenih ali bokih.

Napsie

Spanje na hrbtu

Ljudje, ki spijo na boku, potrebujejo podporo na spodnjem delu hrbta. Ležišče Napsie s srednje-trdo trdoto ohranja poravnavo hrbtenice, obenem pa Ecocell® pena preprečuje preveliko ugrezanje bokov.

Napsie

Spanje na trebuhu

Spanje na trebuhu lahko obremeni vaš hrbet. Srednje-trda trdota ležišča Napsie je popolna, saj pomaga ohranjati hrbtenico poravnano vso noč.

Napsie

ZRAČNOST JE POMEMBNA

 • Edinstven pretok zraka, ki jih omogočajo zračni kanali, odvaja odvečno toploto stran od vašega telesa, tako da vam med spanjem ne bo vroče.
 • Ecocell® pena ima odprto celično strukturo z drobnimi porami, zaradi katerih vroč zrak uhaja iz nje, vam pa zagotovlja hlad in udobje.
Napsie

HIGIENA JE NAŠA GLAVNA PRIORITETA

 • Ležišče je zaščiteno proti bakterijam in pršicam, zato je sveže in brez vonjav.
 • Ležišče Napsie lahko vedno ostane tako čisto, kot takrat, ko ste prvič spali na njem. Enostavno snemite njegovo prevleko, vaš pralni stroj pa naj naredi vse ostalo. Vaše ležišče bo ohranilo higieno skozi vso življenjsko dobo in poskrbelo, da bo vaš spanec zdrav.

POPOLNO LEŽIŠČE ZA OTROKE, KI RASTEJO

Naše ležišče je izdelano iz skrbno izbranih in visokokakovostnih materialov. Njegova popolna trdotbo vašemu otroku zagotovila kakovosten in udoben spanec, zdrav razvoj ter sladke sanje.

 • Ecocell® pena zagotavlja učinkovito porazdelitev teže ter s tem podporo in poravnavo hrbtenice.
 • Nočno potenje ne bo težava, saj ima ležišče zračno prevleko, ki odvaja vlago in poskrbi, da je spanec vašega mulčka kul.
 • Kakav na postelji? Drobtine piškotov? Ni problema. Snemljiva in pralna prevleka reši vse razlite tekočine, madeže in druge male nesreče.
Napsie

HITRA IN ENOSTAVNA NAMESTITEV

Ležišče bo prispelo na vaš dom v škatli, vakumsko zapakirano in dvakrat ovito s plastično folijo. Ko odpirate ležišče, bodite previdni, da ne prerežete ležišča in počakajte 6 ur, da se ležišče popolnoma raztegne. Sledite spodnjim navodilom.

Preverite, kako lahko ga je odpakirati
Napsie

Previdno prerežite zunanjo vrečo s škarjami, pri tem pa bodite previdni, da ne prerežete plastične vreče znotraj ležišča. Ne uporabljajte noža.

Napsie

Vakuumsko zapakirano ležišče položite na svojo posteljo. Previdno ob straneh prerežite plastično vrečo in počakajte, da se ležišče takoj začne raztegovati. Odstranite plastično vrečo.

Napsie

Počakajte 6 ur, da se ležišče popolnoma raztegne.